ولی چه روشهای به جهت تشخیص عسل اورجینال از تقلبی وجود دارد؟ اما به جهت آشنایی عسل تغذیه ای هیچ راهی به جز آزمایشگاه وجود ندارد. می بایست بدانید که هیچ کدام از همین روشها درست و علمی نمیباشند و حتی ممکن است به نتایج غلطی منجر شوند. حتی گهگاه اوقات نتیجه ها بدست آمده در آزمایشگاه نیز دقیق نیستند. به کار گیری از همین روشها ظریف وجود ندارد و قطعیت ندارد. بعضی افراد، میزان رطوبت عسل را به وسیله برگرداندن شیشه عسل و شتاب بالا و زیر رفتن حباب باطن شیشه و برخی به وسیله میزان کش آمدن عسل اندازه گیری می کنند، ولی بایستی اعتنا داشت که این طریق ها ظریف و مطمئن نیست. عسلی که با رطوبت مضاعف هست به آسانی تخمیر می زند و خراب می شود هرچه رطوبت موجود در عسل کمتر باشد عسل دیرتر خراب می شود. افرادی که تعیین کننده کیفیت عسل می باشند، خود زنبوردارن هستند ، همانطور که پیش از این گفتم بعضا از زنبوردارن به صورت کم و فراوان از آب شکر در فواصلی از سال ، زنبورهای خویش را تغذیه می نمایند . و بعضا از زنبوردارن زنبورهای خود را مهم آب شکر تغذیه نمی کنند که معمولا عسل تولیدی این زنبورداران کیفیت و ارزش بالایی داراست . وی خاطرنشان کرد: بعضی از اشخاص هم فارغ از دخالت زنبور حساس شکر آب و اسانس به شکل پنهانی مبادرت به ایجاد عسل مینمایند که عرضه این ماده علاوه بر ضایع کردن حرفه زنبورداری منجر به خطر افتادن سلامت مصرف کنندگان میشود. علاوه بر آزمایشگاه، دو شاخصه زیر میتوانند یاری لطف به جهت تشخیص دسته عسل باشند. همچنین علاوه بر آزمایشگاه روشهای دیگری برای تشخیص عسل طبیعی از تقلبی وجود دارد. یک عدد از مواد غذایی دوچندان مغذی و همچنین مقوی، عسل می باشد. طرز و چگونگی انجام پژوهش: از پاراگراف شیوه های تشخیص تقلبی بودن یا طبیعی بودن عسل که در همین مقاله به آنها پرداخته می شوند، موارد ذیل هستند. می بایست بدانید که فقط یک روش برای آشنایی عسل خوب از بد وجود دارااست و آن آزمایش عسل در عسل طبیعی جنوب آزمایشگاه عسل است. آسان ترین روش تشخیص عسل طبـیعی، خرید کردن از مغازه ها و اشخاص اعتبار میباشد که شما از سوابق عمل آن ها در زنبورداری و یا تهیه و فروش عسل آگاه هستید. به جهت کسانی که هر جور نگرانی در مورد دقیقا چه جایی و همچنین هدایت در مورد چگونگی به کار گیری از قیمت عسل طبیعی 97 ، شما احتمال دارد می توانید کلیدی ما در برگه وب تماس بگیرید.