مسیریابی از قزوین به سیاهکل به صورت آنلاین ، کوتاه ترین مسافت قزوین به سیاهکل با امکان مشاهده نزدیک ترین فاصله و بهترین مسیر ممکن بر روی نقشه. سیر سیاه با فواید زیاد و خواص مفیدش از بهترین ها برای حفظ سلامت بدن میباشد . سیر نامبرده از آنتی اکسیدان سرشار است و به همین خاطر ایمنی بدن را تا سطح قابل قبولی افزایش می دهد و نسبت به سیر معمولی خاصیت بسیار بیشتری دارد و حتی بوی آن نیز آزار دهنده نیست و بسیار دلنشین تر می باشد به همین خاطر است که در سراسر جهان مخصوصاً خاورمیانه طرفداران این سیر بسیار زیاد می باشد. به خاطر انرژی زا بودن این سیر از آن برای انرژی زایی و کار زیاد نیز استفاده می کنند. سیر سیاه برای دیابت از جمله مواد مغذی است که به راحتی می تواند قند خون را در افراد کنترل نماید. برای مثال از جمله خواص آن در جهت تقویت سیستم گوارش را می توان رفع بیماری دیابت و تنظیم فشار خون یا رفع آلرژی و آنتی باکتریال بودن و یا ادار آور بودن این سیر دانست. بدلیل سادگی و ارزانی، از خشک کن های خورشیدی نیمه مصنوعی بیشتر استفاده می شود.

پس از تعمیرات لازم ، برای نخستین بار توسط كارشناسان مركز مردم شناسی ایران به موزه تبدیل شد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا سال 1367 با نام موزه ی شهر زیر نظر اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان اداره می شد. واقعا این ترشی مزه جالبی دارد حتما پیشنهاد میکنم یکبار با غذا میل کنید بسیار میچسبد. همچنین در طی فرآیند تبدیل سیر خام به سیر سیاه، پروتئین و فیبر و مواد معدنی خاصی مانند زینک، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر و سلنیوم موجود در سیر افزایش پیدا میکند و همچنین سیر سیاه به نسبت سیر سفید PH پایینتری دارد. وقتی که سیر ساده به سیر سیاه تبدیل می شود، آنتی اکسیدانهای موجود در آن افزایش پیدا کرده و ترکیبات مهم و ناپایدار موجود در سیر خام از جمله آلین و آلیناز که مواد تشکیل دهنده ی آلیسین هستند نیز به موادی با خاصیت آنتی اکسیدان قوی از جمله اِس اَلیل سیستین یا همان SAC که از جمله آنتی اکسیدان های قوی می باشد تبدیل میشوند. همچنین مصرف سیر به صورت ناشتا باعث میشود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود.

من از سیر سیاه بایادی استفاده کردم قیمتش تقریبا نصف دکتر بیز هست، سیر سیاه او اب و کیفیتش خوبه. من سیر سیاه بایادی رو مصرف کردم راضی بودم. اون طور که من خوندم سیر سیاه بیشتر چربی های مضر و رسوب کرده در رگ ها، قلب و کبد رو پاک سازی می کنه و تاثیرش روی لایه چربی زیر پوست قابل توجه نیست ولی همین هم خیلی عالیه. هنوز هم غنی از اسیدهای آمینه ، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان است. مصرف سیر سیاه به همراه ترکیبات و نان صبحانه، یکی از گزینه های پرطرفدار به منظور مصرف این ترکیب گیاهی بوده و تاثیر سیر سیاه بر لاغری را دو صد چندان خواهد نمود. هجوم حشرات، فساد بر اثر باران و آلودگی با خاک و مواد دیگر همراه با وزش باد موارد دیگری هستند که مزیت این روش را کاهش می دهند . مردم این شهر با نرخ 40 در هر صد هزار نفر مبتلا به سرطان هاضمه شـده و می میرنـد. با مصرف این سیر می توان به راحتی با ویروس ها و باکتری ها مبارزه نمود و برای رفع خستگی نیز از آن استفاده کرد. سرانجام اینکه همراه با بلانچینگ می توان عملیات شیمیایی دیگر را نیز به کار برد، مثل سولفور دیوکسید که برای نگهداری اکثر سبزیهای خشک شده استفاده می شود و نمک های کلسیم که به منظور کاهش حساسیت بافتها نسبت به متلاشی شدن در حین فرآیند پخت به کار گرفته می شوند .

نکته جالب توجه خواص بیشتر این نوع سیر نسبت به سیر تازه یا معمولی می باشد . در این فرایند سیر معمولی مابین ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای حدودی ۶۰ تا ۷۷ سانتی گراد محافظت می شود . به علاوه سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی برای درمان بیماری های التهابی موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲). به همین خاطر است که طعم بسیار خوبی که پیدا می کند و می توان همراه با غذا نیز آن را میل کرد. از دیگر فاکتور های تقویت کننده احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی فشار خون بالا می باشد. سیر مذکور سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سبب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود . اما اگر در فریزر نگهداری شود می تواند تا یک سال سالم باقی بماند. زیرا سیر عادی را در رطوبت و حرارت های کنترل شده قرار می دهند تا دمای بین ۸۰ درجه سانتی گراد بر روی این سیر اثر کند و تا حدود ۶۰ تا ۹۰ روز در این حالت باقی بماند و بعد از آن رنگ این سیر تغییر پیدا می کند و حالت آن نیز به ژله ای تبدیل می شود.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد طریقه ی مصرف سیر سیاه برای لاغری لطفا به بازدید از وب سایت ما.

ترجمه تخصصی پزشکی

ترجمه تخصصی

ایندکسر