80٪ قرار دهید. قبل از تخمیر ، لازم است با توجه به اندازه سیر برای تخمیر ، به مشخصات مختلف تقسیم شود. پس از 90 روز تخمیر ، سیر سیاه قارچ های زیادی تولید می کند و نباید ذخیره شود. به این صورت که سیر تازه و خام را به مدت ۳ ماه و توسط دستگاههای مخصوصی در درجه حرارت بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نگه داری میکنند که در این مدت رنگ آن سیاه شده، مزه ی آن ترش و شیرین (ملس) میشود و در مقایسه با سیر تازه ی اولیه بوی بسیار کمتری هم خواهد داشت. کارشناسان تغذیه با انجام دادن آزمایشهای گوناگون بر روی این ماده دریافتهاند که فرایند حرارت دادن به سیر باعث افزایش غلظت آلیسین و S-allycysteine میشود. اگر در مورد تاثیر سیر سیاه بر لاغری هنوز هم دچار شک و تردید هستید، باید بدانید که تاثیر سیر سیاه بر کاهش وزن توسط بسیاری از مطالعات و تحقیقات انجام شده در حوزه علوم تغذیه و طب سنتی ایرانی به اثبات رسیده و قابل استناد می باشد.

۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود ، به این دستگاه جعبه تست دما و رطوبت ثابت نیز گفته می شود. در کنار سیر سیاه که به سلامت عمومی بدن کمک می کند، یکی دیگر از مواد غذایی فوق العاده مفید که باعث سلامت بدن می شود، عسل است. سیر سیاه ممکن است به بهبود سلامت کبد شما کمک کند. سیاه دانه چیست و خواص سیاه دانه و عسل بر روی پوست و عوارض. سیر سیاه خواص بی نظیر و شگفت انگیزی دارد. موارد معدودی از تحقیقات حاکی از خاصیت سیر تازه (و نه سیر سیاه) برای پوست و از بین بردن جوش و آکنه است. چاقی علاوه بر افزایش ریسک ابتلا به بیماری های زمینه ای و مشکلات ایجاد شده به دنبال آن، تاثیر نامطلوبی بر وضعیت روحی و روانی افراد داشته و با از بین بردن تناسب اندام، به عنوان یکی از مهمترین پارامترهای موثر در زیبایی ظاهری، منجر به کاهش اعتماد به نفس و تبعات روحی و روانی آن خواهد شد. تحقیقاتی که در کنفرانس بین المللی قلب و عروق در آمریکا منتشر شده ثابت کرده که سیگار کشیدن و یا استفاده از قلیون یکی عوامل اصلی عدم نعوظ و یا کاهش شدت نعوظ در مردان است که باعث می شود.

به عنوان مثال چوی و همکاران (۲۰۰۸) نشان داند که میزان چربی­ های خام پس از فرآوری سیر تازه به سیر سیاه به طور قابل توجهی افزایش یافته است (از ۰/۱۸ به ۰/۵۸ درصد)، در حالی که لو (۲۰۱۷) سطح چربی های خام در سیر تازه و مربوط به سیر سیاه را به ترتیب ۰/۳۳ و ۰/۱۶ درصد گزارش کرده است. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود. این قلعه هم از دیدنیهایی است که نباید در سفر به دیلمان از دست بدهید. کوزه و سفال، ظروف فلزی قلمکاری شده و لباسهای پشمی دستبافت از معروفترین صنایع دستی مردم دیلمان است. با سفر به این منطقه میتوانید صنایع دستی مردم محلی را از آنها بخرید و به عنوان سوغات با خودتان به شهرتان ببرید. در این پژوهش ما به معرفی و بررسی برخی از خواص سیر سیاه می پردازیم. سیر سیاه از بیماری های قلبی جلوگیری می کند و باعث سلامت قلب می شود. برای بهبود عملکرد قلب و جلوگیری از سکته ها و حملههای قلبی بهتر است که از سیر در برنامه غذایی خود استفاده کنید.

اگر چنانچه غذاهای سرخ کردنی و همچنین غذاهای پرکالری مانند ماکارونی و سالاد الویه در برنامه غذایی خود دارید نیاز است تا در خصوص مصرف آنها تدبیری بیندیشید. اگر لازم بود مقداری آب به آن اضافه کنید تا خیلی خشک نباشد. از جمله مشکلاتی که برای خیلی از مردان پیش می آید زود انزالی بوده که این مشکل می تواند در زندگی زناشویی تاثیر بسیار زیادی گذاشته زیرا طرف مقابل به لذت کافی نمی رسد. در فصلهای گرم به هیچ وجه آتش روشن نکنید و اگر روشن کردید، حتما از خاموش شدن کامل آن مطمئن شوید. اگر برای درمان از سیر سیاه استفاده می کنید می توانید دو یا نهایتا سه حبه در روز مصرف کنید. مصرف روزانه یک حبه درشت سیر سیاه توصیه شده است. برای برخی از افراد مصرف سیر به علت طعم و بوی آن می تواند کمی آزاردهنده باشد. در مورد تاثیر سیر سیاه بر زود انزالی تحقیقات کمی انجام شده است؛ اما این تحقیقات نشان می دهد که هم سیر و هم سیر سیاه به علت داشتن روی و منیزیم، در درمان زود انزالی مردان موثر هستند.

اگر شما هر گونه سوالی در رابطه با کجا و نحوه استفاده از طریقه ی مصرف سیر سیاه دارید، می توانید با ما در صفحه وب تماس بگیرید.

ترجمه تخصصی پزشکی

ترجمه تخصصی

ایندکسر