اسید اسکوربیک خوراکی (ویتامین ث) (C6H8O6) یک ترکیب ارگانیک وابسته به خانواده مونوساکارید است. ویتامین C به جهت رشد، بسط و ترمیم تمامی بافت های بدن واجب است. برخی از شواهد نشان می دهد که ویتامین C ممکن می باشد برای افرادی که اهمیت کلسترول بالا میباشند و به دوری از بروز آب مروارید یاری کند، اما برای اثبات این اثرات هم نیاز به مطالعات عمده است. همین ماده از ایجاد شکستگی مو ها و جراحت به آن ها پرهیز می کند. نظیر اکثری از اسیدها ، ویتامین C – اسید اسکوربیک – می تواند به عنوان یک عامل روشن کننده ملایم در شامپو فعالیت نماید و در از بین بردن تجمع مواد معدنی انباشته شده در سطح مو مفید واقع شود . همینطور به عنوان یک آنتی اکسیدان، دلیل کاهنده، اسیدی کننده، حلال و … همچنین ممکن میباشد همین دارو برای افرادی که به بیماریهای ویروسی یا باکتریایی در گیر میباشند و نمیتوانند تغذیه مهربانی داشته باشند ویا مبتلا استفراغ و وضعیت تهوع هستند، تزریق شود تا در بهبود آنها تاثیر گذاشته و شتاب بهبودی و سیستم ایمنی آن‌ها را ارتقا دهد. همین فراوان محلول در آب می باشد و اکثر وقت ها به عنوان یکی از اسرار رژیم غذایی مدیترانه نامیده می شود. اسید اسکوربیک برای این منظور، اکثر زمان ها به آب میوه ها، میوه های خشک، غلات و سایر غذاهای فی مابین وعده بیشتر می شود. هدف از این تحقیق، تحلیل اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال بود. همینطور همین میزان در کودکان ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلی گرم است که دوزهای تجویزی بایستی در طول شبانه روز تقسیم گردد. همینطور ، زمانی که به عنوان یک جزء در نرم کننده ها و مرطوب کننده و محصولات شرایط دهنده گنجانده می شود ، ویتامین C می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان کار نماید . اسید آسکوربیک خوراکی ماده ی اولیه ای میباشد که در صنعت های غذایی به جهت تنظیم pH و همینطور عمل آنتی اکسیدانی گزینه به کار گیری اسكوربيك اسيد فيتامين سي قرار می گیرد. به این استدلال کسانی که پایین رژیم لاغری قرار میگیرند، باید نسبت به میزان جذب مواد مغذی از غذای خود حساسیت به خرج دهند و از رژیمهای بنیادی استفاده نمایند که به آنها این اطمینان را بدهد که تندستی آنان به خطر نمیافتد.

ترجمه تخصصی پزشکی

ترجمه تخصصی

ایندکسر